Printer-friendly version
 
 

 

- med Office 365 kan du øge produktiviteten og forbedre samarbejdet i din virksomhed 

Med Office 365 kan du øge produktiviteten og forbedre samarbejdet i din mindre eller mellemstore virksomhed. Du kan få adgang til de velkendte Office-programmer, næsten uanset hvor du er, med virksomhedsmail, kalender, videomøder og de seneste versioner af dine dokumenter på tværs af de fleste af dine enheder - fra pc'er til smartphones til tablets.

24Support

 

Highlights

Enheder Skyen Socialt Forenkler IT

Office 365 virker rigtig godt på tværs af mange forskellige enheder. Med den moderne og enkle brugergrænseflade, som virker fremragende med berøring, mus og tastatur eller en pen, er det nye Office optimeret til, at du kan arbejde mere effektivt og naturligt. 

Nye abonnementstjenester. Office 365 fås som en skybaseret abonnementstjeneste. Som abonnent får du automatisk nye opgraderinger foruden de eksisterende skytjenester som dokumentlagring via OneDrive, hvilket giver dig mulighed for at få adgang til dit indhold fra din tablet, pc og telefon.

Hold forbindelsen med dine kontakter. Det nye visitkort henter oplysninger om dine kontakter – bl.a. fra Facebook og LinkedIn – så du får én samlet visning. Du kan nemt planlægge et møde, sende en mail, starte en chat evt. med tale eller video, eller du kan afholde et videomøde i HD-kvalitet med flere deltagere med nogle få klik.

Et samlet sæt værktøjer til it-administration. Med Office 365 bliver it-administrationen forenklet. Uanset om du er en mindre virksomhed med begrænsede it-ressourcer eller en større virksomhed med en it-infrastruktur, kan du nemt installere det nye Office og lade Microsoft stå for vedligeholdelsen og sikkerheden, men samtidig bevare den kontrol, du måtte ønske (kun Office 365).

 

Hvorfor opgradere til Office 365?

Hvis du kan genkende din virksomhed i et af følgende fire scenarier, bør du overveje at opgradere til det nye Office.

Gammel server. Bruger I en gammel server, og er I bekymrede for sikkerheden og udgifterne til vedligeholdelse?

Stigende behov. Er virksomheden i vækst og er I på udkig efter teknologi, der kan opfylde virksomhedens behov for mobilitet og samarbejde?

Mail i skyen. Oplever I problemer med at administrere mange webbaserede mailkonti eller software?

Ældre version af Office. Bruger I ældre versioner af Office, f.eks. Office 2003, og har I problemer med kompatibilitet eller er bekymrede for, hvor længe produktet supporteres?

 

 

 

De vigtigste grunde til at købe Office

Adgang overalt Samarbejde Sikkerhed og oppetid Bedst på windows Lavere omkostninger

Du kan arbejde, uanset hvor du befinder dig, og have adgang til dine seneste dokumenter og filer ved at benytte velkendte Office-programmer, der er optimeret til brug på tværs af pc'er, smartphones og tablets.

Arbejd nemt sammen ved brug af de velkendte Office-programmer med virksomhedsmail, delt kalender, dokumentdeling og videomøder i HD-kvalitet.
Sikker virksomhedsmail og eksterne websteder præsenterer virksomhedens professionelle image over for kunderne. Med de nye funktioner i Excel og PowerPoint kan du nemt analysere data og afholde effektive præsentationer.

Microsoft prioriterer sikkerheden højt i deres datacentre, og som følge af den effektive drift garanterer Microsoft for en oppetid på 99,9% Der findes revisorerklæringer for sikkerhedsprocedurer, backup, kryptering af kommunikation samt fuld antivirus og antispam.

Office 365 fungerer godt på tværs af mange enheder, og med Windows 10 får du den bedste oplevelse. Office fungerer lige så godt med berøring som med tastatur og mus.

Når du vælger Office 365, afvikles alle Office programmer, services og deling af filer i Microsofts datacenter. Du skal ikke længere bruge penge på at anskaffe og vedligeholde egne servere. 

 

Oplev Office 365 i dag

Friheden til at vælge

Uanset om du er en mindre organisation med begrænsede it-ressourcer eller en større organisation med avancerede it-behov, findes der en Office-løsning, der er optimeret til organisationens størrelse og behov.

 

 

Hvorfor vælge Office 365 i stedet for konkurrerende produkter? Det siger kunderne om Office 365

Det gør vi:

  • Vi leverer en velkendt og ensartet brugergrænseflade på tværs af pc, tablet, telefon og browser, hvilket reducerer indlæringstiden. 

  • Vi leverer en integreret og brugervenlig løsning, som giver dig adgang til dokumenter online og offline, delte kalendere, chat og opkald mellem pc'er. Det giver dig mulighed for at arbejde, når du vil, og hvor du vil.

 

Det gør vi ikke:

  • Vi scanner ikke Office 365-kundernes mails for at målrette reklamer. Der findes ikke reklamer i Office 365.

  • Vi kræver ikke, at du skal bruge et bestemt antal separate løsninger for at opfylde virksomhedens behov.

“ Det nye Office er det bedste Office … det er flot, moderne software, der adskiller sig radikalt fra det, vi har set tidligere.”

– Gizmodo
(Office 365-anmelder)

"Vi har prøvet at bruge Google Dokumenter, men det virkede ikke driftssikkert, og formateringen blev ofte ødelagt.”

– NaturallyMe
(Office 365 Small Business-kunde)

"Når vi ser på funktioner, prisen pr. bruger og udgifterne til lokale servere, er vi helt sikre på, at Office 365 er den rette beslutning for vores virksomhed."

– Patagonia
(Office 365 Medium Size Business-kunde)

Kontakt os her og få at vide, hvordan du kan få glæde af Office 365